ZOEKENSPONSORS

SponsorSponsorSponsorSponsorSponsorSponsorSponsorSponsorSponsorSponsor
 

DISCIPLINES

 
 
 
 
 

Webdevelopment by Pro Webservices

Wim Oldenburg 2e tijdens De Zes Bochten van Ammerzoden

Op 2e Pinksterdag stonden er 3 IJsvrienden aan de start bij De Zes Bochten van Ammerzoden. Patrick en Mario Donker stonden aan de start van het Open Kampioenschap van de Bommelerwaard. Zoals gebruikelijk gooide Patrick al snel de knuppel in het hoenderhok en ging op avontuur. Maar ze lieten hem niet gaan en reden dan ook kop over kop achter hem aan. Maar Patrick was nog niet ingerekend of hij ging alweer met een groepje op avontuur. Zo ging het eigenlijk het eerste half uur de gehele tijd. Bij elke aanval was Patrick betrokken. Toen alles samen was ging Robin Slosser op avontuur en pakte al gauw 10 seconden op de achtervolgers. De enige die er nog probeerde bij te komen ws natuurlijk Patrick. Hij streed ronden lang maar kreeg het gat niet dicht gereden. Ook Mario reed een prima koers en liet zich veelvuldig zien in de achtervolgende groep. Robin Slosser  was niet meer bij te halen en hij wist zelfs de nummer 6 in de uitslag nog te dubbelen. In de slotfase waren Wim van Tuyl en Johan de Rouw nog ontsnapt uit het peloton. Robin won op magistrale wijze de wedstrijd voor Johan de Rouw en Wim van Tuyl. Patrick wist in de finale nog te ontsnappen uit de achtervolgende groep en werd netjes 4e. Mario wist in de sprint nog een mooie 8e plaats te behalen.

Daarna was het de beurt aan de regio recreanten A. Al na enkele ronden ging Wim Oldenburg op avontuur en kreeg Marcel Colijn met hem mee. En toen was het al duidelijk dat de overige rijders voor plaats 3 reden. Het was net een stoomtrein hoe die 2 over het parcours gingen. Alleen de nummers 3 en 4 zaten nog in de zelfde ronde. Wim deed heel veel kopwerk en probeerde Marcel te slopen. Maar hoe hij het ook probeerde het lukte net niet. In een milimetersprint moest Wim net zijn meerdere in Marcel erkennen. Na zijn goede optredens de laatste weken in Brakel bevestigde Wim deze dag dat zijn vorm weer helemaal terug is. En dat beloofd nog veel voor de rest van het seizoen. Peter de Weert wist de sprint om de 3e plaats te winnen.

Al met al was dit weer een mooie wedstrijd en de komende weken zullen we de verschillende IJsvrienden nog veelvuldig aan het werk zien in bijv: Nieuwendijk , Almkerk, Giessen en Herwijnen.

Johnny Verbeek

Reacties

Reactie van czfzpeu (04 augustus 2012, 14:17)
LDBFuR , [url=http://qreljhvplhqj.com/]qreljhvplhqj[/url], [link=http://rpfuopubmmtz.com/]rpfuopubmmtz[/link], http://icwmwtduwhwc.com/
Reactie van wqjpigm (01 augustus 2012, 19:45)
eIbU5D , [url=http://mbkyrzwnzsgz.com/]mbkyrzwnzsgz[/url], [link=http://hvedjritotqt.com/]hvedjritotqt[/link], http://waxtkaqwgpxy.com/
Reactie van Pearl (31 juli 2012, 17:38)
De voorbeelden onusnetedren je conclusie helemaal niet.Het eerste voorbeeld is ongelukkig. Klimaatsceptici en klimaatbelievers staan nog steeds lijnrecht tegenover elkaar. Dat is niet vanuit een politieke keuze, maar vanuit onzekerheid over de data. Voorbeeldje: herinner je je de hockeystick curve nog? Die zie je helemaal niet meer. Dat komt omdat die curve tot stand gekomen is via een foutieve analyse methode. Ander voorbeeld: Er zijn vele blogs te vinden over de plaatsing van weerstations die gebruikt worden voor de klimaatanalyse. Vele staan recht voor AC installaties. Klimaat lijkt dus meer te wijten aan de wetenschap zelf dan aan de communicatie daarvan.Dat voorbeeld over stamcellen zie ik ook anders. Dit soort gedrag zien we veel vaker. Mensen die geld op een buitenlandse rekening zetten met de belofte op hoge rendementen, terwijl iedereen weet dat er no such thing as a free breakfast is. Ook het voorbeeld met de stamcellen is geen voorbeeld van falende communicatie vanuit de wetenschapper, maar vanuit de overheid. Immers de wetenschap communiceert al jaren dat homeopathie onzin is, maar er zijn nog steeds grote groepen mensen die de rommel kopen. Als de overheid het zou verbieden of ontraden -officieel en duidelijk- dan zou het snel over zijn.Ik ben het overigens wel met je eens dat wetenschappers wat meer zouden kunnen doen aan communicatie, maar dat terzijde.

Reageren

Naam
Bericht
Controle
Type de code over: