DE IJSVRIENDEN

De gezelligste club van Brabant!

Je kunt bij de IJsvrienden een gratis proefles nemen.

Voor kinderen tot 12 jaar kan dit op zaterdagavond van 18.00 tot 19.30 op de 60x30 meter kunstijsbaan in Breda.

Ben je 12 jaar of ouder dan kun je 3 proeflessen volgen op Maandagavond van 18.15 tot 19.45 op de 400 meter baan. Nadat je een proeflesformulier van ons hebt ontvangen kun je 3x komen schaatsen. Je moet dan wel aan de kassa zelf een toegangskaartje kopen.

Heb je interesse in 1 van deze 2 mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUWS

Midwinterevenement 2018

De IJsvrienden organiseert  samen met de schaatsverenigingen IJsclub Alblasserwaard, Ballangrud en de Striene een Elfstedentocht tijdens het midwinterevenement. Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht kan iedereen  komen schaatsen in de vorm van een aantal rondjes, 11/22 –33/44 – 66/88 – 110. Langs de 400 meter  baan zijn stempelposten. Op het binnenterrein is voor de jongste jeugd een parkoers uitgezet in een winters landschap. Hier zal ook het klunen en de koek en zopie niet ontbreken. Ook de bijbehorende dweilbands zullen niet ontbreken.

 

Het evenement is gratis toegankelijk voor leden van de verenigingen maar ook voor introducés. Er komt een poffertjeskraam en voor de jeugdleden zal er na afloop nog een traktatie zijn. Je hoeft je niet van te voren op te geven.

Zet het nu in je agenda en reserveer zaterdag 6 januari 2017 tussen 17:00 en 19:00 voor het MWE 2017/18. We zien jullie graag op de baan.

 

TE KOOP (GEVRAAGD)

In de laatste algemene ledenvergadering kwam de vraag of we geen soort van marktplaats kunnen maken om schaatskleding en schaats gerelateerde artikelen te kunnen aanbieden en of te vragen. Dit is nu gemaakt op de linkerkant van de site. Word er iets gevraagd of aangeboden dan is daar een kopje actief.

Heb je iets nodig of wil je iets verkopen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met foto en de vraagprijs. 

ZOEKEN

CLUB VAN 100