DE IJSVRIENDEN

De gezelligste club van Brabant!

Je kunt bij de IJsvrienden een gratis proefles nemen.

Voor kinderen tot 12 jaar kan dit op zaterdagavond van 18.00 tot 19.30 op de 60x30 meter kunstijsbaan in Breda.

Ben je 12 jaar of ouder dan kun je 3 proeflessen volgen op Maandagavond van 18.30 tot 20.00 op de 400 meter baan. Nadat je een proeflesformulier van ons hebt ontvangen kun je 3x komen schaatsen. Je moet dan wel aan de kassa zelf een toegangskaartje kopen.

Voor de veiligheid verplichten wij iedereen die komt schaatsen bij de IJsvrienden om handschoenen en een degelijke helm te dragen

Heb je interesse in 1 van deze 2 mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUWS

TE KOOP (GEVRAAGD)

In de laatste algemene ledenvergadering kwam de vraag of we geen soort van marktplaats kunnen maken om schaatskleding en schaats gerelateerde artikelen te kunnen aanbieden en of te vragen. Dit is nu gemaakt op de linkerkant van de site. Word er iets gevraagd of aangeboden dan is daar een kopje actief.

Heb je iets nodig of wil je iets verkopen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met foto en de vraagprijs. 

ZOEKEN

CLUB VAN 100